website free tracking

Najliczniejsza Mniejszość Etniczną W Polsce

Najliczniejsza Mniejszość Etniczną W Polsce

many-are-there-policeman-police station-at

Daftar Isi

1. many-are-there-policeman-police station-at


Jawaban:

there are many policeman at police station

Jawaban:

There are many policeman at police station

Penjelasan:

artinya "Ada banyak polisi di stasiun polisi."


2. terjemahan dari the policeman works in the police office


pak polisi bekerja di kantor polisi.polisi bekerja di kantor polisi

semoga membantu

3. We've found a lost clid. Sall w calling the police


Jawaban:

yes you shall

semoga membantu

Penjelasan:

yes , ofcourse . because that is the best way to help the child to find the parents . and that is very helpful for the parents


4. 3. Terangna apa kang diarani paragrap Indhuksi!Wangsulan: ......4. Gawea ukara nganggo basa ngoko kang polane J-W-L!Wangsulan: ....5,Gawea ukara nganggo basa krama lugu kang polane J-W-L-K!Wangsulan: .......​


Jawaban:

4. Bapak moco koran.. Bapak J moco W koran L.

5. Ibu tumbas sayur dhateng peken... Ibu J tumbas W sayur L dhateng peken K

3. Paragraf induksif..... Paragraf sing ukara utamany ana akhir kalimat


5. gawea 2 tulardha ukara kang polane K J W L K​


Jawaban:

1.) Wingi sore ibuk nandur kembang ing latar.

2.) Mau isuk aku tuku klambi ing pasar.


6. Gawea ukara nganggo basa ngoko kang polane J-W-L-K !....​


Jawaban:

bapakku maca koran ing teras

aku lagi sinau basa jawa ing kamarku


7. Sinta : "What is the man profession?"Santi : "He is a ...."a. armyb. sailormanc. policemand. police​


Jawaban:

ANTARA A DAN D

TOLONG DIPERJELAS PERTANYAANNYA

Jawaban:

antara d dan c

Penjelasan:

pertanyaannya mohon di perjelas..

supaya bisa dapet jawabannya


8. Gawea ukara nganggo basa ngoko kang polane J-W-L!Wangsulan:​


Wangsulan:

Gawea ukara nganggo basa ngoko kang polane J-W-L!

Wangsulan:​

Adhi(J) mangan(W) sayuran(L)

Ibu(J) maca(W) koran(L)

Bu Ani (J) mriksa (W) gula getih (L)

Bapak(J) ngumbah(W) mobil(L)

Raisa(J) nggawa(W) tas sekolah(L)

Katrangan:

Jejer (subjek) → pelaku yang melakukan suatu peristiwa

Wasesa (predikat) → aktivitas yang dilakukan pelaku

Lesan (objek) → benda/barang yang digunakan pelaku


9. Gawea ukara nganggo basa krama lugu kang polane J-W-L-K​


Jawaban:

ibu tumbas tigan ing pasar

Penjelasan:

ibu=Jejer

tumbas=wasesa

tigan =lesan

ing pasar=katrangan tempat

semoga membantu


10. surti tuku gula . ukara iku polane j-w-l [benar\salah]


Jawaban:

benar

Penjelasan:

semoga membantu :)

Jawaban:

jawaban:

salah

Penjelasan:

maaf kalo salah


11. Wingi Sarno lunga menyang sarangan. yen didapuk manut polahea. J - W - L - Kb. W - I - K - Jc. K - J - W - Kd. K - J - W - L​


Jawaban:

jawabannya a

Penjelasan:

itu jawaban yang tepat dan benar


12. Anton tuku buku ing Gramedia ,ukara Iki kalebu polane.....a.J - W - Lb.J - W - L - Kc.K - J - W - Ld.J - W - K​


Jawaban:

B. J - W - L - K

PENJELASANJ (Jejer) = Jejer jika dalam bahasa Indonesia disebut subjek W (Wasesa) = Wasesa adalah predikatL (Lesan) = Disini lesan adalah objek K (Katrangan) = Berisi keterangan waktu atau tempat

13. gawea ukara nganggo basa ngoko kang polane J-W-L!​


Jawaban:

Budi mangan roti

Penjelasan:

Budi = Jejer

Mangan = Wasesa

Roti = Lesan


14. Wau dalu bapak mirsani ringgit purwo wonten ing balai dusun ukoro ing duwur polane.........a. j-w-l-kb k-j-w-kc. j-w-l-k-kd. k-j-w-l-k​


D. K-J-W-L-K

Penjelasan:

Wau dalu : katrangan

Bapak : Jejer

Mirsani : Wasesa

Ringgit purwo : Lesan

wonten ing balai dusun : Katrangan


15. Gawea ukara nganggo basa krama kang polane J-W-L-K !​


Jawaban:

J=Jejer= Subjek

W=Wasesa= Predikat

L=Lesan=. Objek

K=Katerangan= Keterangan

tuladha:

Ani dolanan boneka ing latar omah.

(J. W. L. K. )

Bapak maos koran ing ngarep omah

(J. W. L. K. )

ibu arep lunga menyang pasar sesuk

(J. W. L. K. )

ma'af Kalo Salah


16. Guys, policeman and taxi driver, yg mana police yg mana taxi driver guys? bingungg tolong yaa​


Jawaban:

policeman yg bawah, taxi driver yg atas

Jawaban:

policeman=polisi

taxi driver =sopir


17. gaweo ukara kang polane j-w-l-k​


Jawaban:

JWLK : jejer,Wasesa,lesan,katerangan

tuladha : Ibu lunga menyang pasar ndek mau esok,bapak ngumbah mobil neng halaman,

adik maca buku ning latar,lani nyapu latar Kanti resik.

Penjelasan:

semoga membantu

matur nuwun


18. During the interrogation, some .... watched me from outside. (A) police (B) polices (C) police officer (D) policies


B. Polices
Karena some bisa digunakan untuk countable and uncountable noun, dan harus kalimat positif. Jika digunakan pada countable noun seperti contoh diatas, maka harus diikuit dengan benda jamak (polices).
Kalau yang D policies itu artinya kebijakan. mana mungkin kebijakan bisa mengawasi kita? :)

19. 18. "Mau bengi Mbak Tina ngunjuk kopi asli Lampung"Ukara iku polane .....a. K-J-W-Lb. J-W-L-Kc. W-J-L-Kd. K-W-L-J​


Jawaban:

Kayak nya B deh

Jawaban:

a k-j-w-l

Penjelasan:

maaf kalo salah


20. The poilice .... (Arrest) the robbersand .... (Take) them to a police headquarter


The police arrested the robbers and took them to a police headquarter.


Kategori b_inggris